Dynter. is een innovatief merk voor huishoudelijke elektronica. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij Dynter. hoog in het vaandel. De producten van Dynter. onderscheiden zich door innovatieve designs en functionaliteiten. 

Assortiment

Dynter. Heater

Koude handen/voeten na het fietsen of tijdens het werken? Of is je slaapkamer ook zo koud als je gaat slapen? Deze Dynter Heater is de oplossing!

De Dynter Heater is een compacte kachel die ervoor zorgt dat jij geen koude handen, voeten of vertrekken meer hebt. De Dynter Heater is erg geschikt voor het verwarmen van kleine ruimtes. Daarnaast heeft de heater geen lange opstarttijd maar is hij binnen 60 seconden heerlijk warm.

Dynter. Robit PRO - Robotstofzuiger

De Robit PRO is een evolutionaire stofzuiger die uw vloer volledig automatisch schoonmaakt. De sterke zuigkracht van 2000Pa verwijdert al het vuil van uw vloer. De robotstofzuiger is voorzien van de nieuwste software en algoritme die ervoor zorgt dat uw huis op de meest efficiënte manier wordt schoongemaakt.

Dynter. Presenter

Wilt u ook een professionele indruk maken tijdens uw pitch of presentatie? Of bent u opzoek naar een handige tool om te gebruiken tijdens uw presentaties?

Met deze presenter gaat dat zeker lukken! Dit revolutionaire model met innovatieve features is niet alleen professioneel maar ook erg praktisch. Met deze presenter navigeert u eenvoudig door uw dia’s. De presenter heeft een bereik van +/- 30 meter.

Dankzij het geavanceerde aanwijssysteem kun je de aandachtsgebieden markeren met een rode laser. Hiermee neem je het publiek letterlijk tot in de kleinste puntjes mee in jouw verhaal. Een mooie en gebruiksvriendelijke afstandsbediening voor presentaties. Geen ingewikkelde software installaties maar direct te gebruiken na het aansluiten van de meegeleverde USB.

Dynter. Yantu Premium Car Cleaner

Genoeg van al die kruimels in huis of in het interieur van je auto? Maak er een eind aan met de mobiele kruimeldief. Geen tijdverlies meer met het leggen van een verlengdraad en het pakken van de stofzuiger. Deze draadloze kruimeldief is voorzien van een sterke accu waardoor de kruimelzuiger draadloos te gebruiken is en door zijn smalle design kun je overal bij!

Dynter. Toiletborstel

Klaar met die oude kunststoffen toiletborstels waarbij schoonmaken geen opties is? De oplossing is hier!

Tadaa! Onze nieuw ontwikkelde Dynter toiletborstel met thermoplastisch rubber is onmisbaar in uw sanitair. De borstel is gemaakt van duurzaam thermoplastisch rubber (TPR) dat ook nog eens een waterafstotende eigenschap heeft. Vieze druppels op de vloer of het toilet zijn hiermee verleden tijd! Dankzij de ventilerende houder wordt bacterie ophoping ook nog eens sterk verminderd. Geen donkere, natte opvangbak meer met stilstaande lucht waar bacteriegroei plaatsvindt!