Dynter. Heater

Koude handen/voeten na het fietsen of tijdens het werken? Of is je slaapkamer ook zo koud als je gaat slapen? Deze Dynter Heater is de oplossing!

De Dynter Heater is een compacte kachel die ervoor zorgt dat jij geen koude handen, voeten of vertrekken meer hebt. De Dynter Heater is erg geschikt voor het verwarmen van kleine ruimtes. Daarnaast heeft de heater geen lange opstarttijd maar is hij binnen 60 seconden heerlijk warm.

Dynter. Mondmasker Bewaarcase

Stop jij jouw mondkapjes nu nog slordig in je tas of broekzak? Telkens zit er vuil op je mondmasker of is hij kapot?

Deze Dynter Mondmasker Bewaar Case zorgt er niet alleen voor dat de mondkapjes er niet verkreukeld uitzien maar ook zorgt het voor minder vuil op uw masker. Naast een schoner gevoel is dit ook veel hygienischer en zullen bacterien zich minder snel verspreiden.

Dynter. Presenter

Presenteer als nooit tevoren met de Dynter. presenter. Een revolutionair presentatie tool met innovatieve features. Met de presenter navigeer je eenvoudig door dia’s en inhoud op het scherm tot 30 meter afstand. Inclusief rode laserpen en Travel Case.

Dynter. Premium Car Cleaner

Genoeg van al dat vuil in huis of in het interieur van je auto? Maak er een eind aan met de Dynter. Premium Car Cleaner. Geen tijdverlies meer met het leggen van een verlengdraad en het nemen van de stofzuiger. Deze stofzuiger is voorzien van een sterke accu waardoor de kruimeldief draadloos te gebruiken is.

Dynter. Toiletborstel

Klaar met die vieze kunststoffen toiletborstels waarbij schoonmaken geen opties is? De oplossing is hier!

Tadaa! Onze nieuw ontwikkelde Dynter. toiletborstel met thermoplastisch rubber is onmisbaar in uw sanitair. De borstel is gemaakt van duurzaam thermoplastisch rubber (TPR) dat ook nog eens een waterafstotende eigenschap heeft. Vieze druppels op de vloer of het toilet zijn hiermee verleden tijd!

Dynter. Mini Aircooler

De Mini Airco is vernieuwd! Deze persoonlijke luchtkoeler heeft 3 snelheden, een LED-nachtlamp en luchtbevochtigings- en luchtreinigingsfunctie voor een gezond en prettig leefklimaat. Deze airco is ideaal voor warme dagen en broeierige nachten! Ook voor op kantoor is het een ideale aircooler, hij is namelijk muisstil.